Hvem er vi

June K. Marthin

Børnelæge og klinikejer

Jeg er uddannet læge ved Københavns Universitet i år 2000, PhD fra Københavns Universitet og Rigshospitalet i 2010 og speciallæge i pædiatri fra Rigshospitalet og Herlev Hospital og efterfølgende ekspertuddannet i børn og unges lungesygdomme ved Rigshospitalet.

Jeg har mange års erfaring i udredning og behandling af luftvejssygdomme og luftvejsinfektioner hos børn.

Jeanette

Sygeplejerske og sundhedsplejerske

Jeg er uddannet sygeplejerske i 2003 og efteruddannet som sundhedsplejerske i 2020. Jeg har i disse år arbejdet med børn og unge i alle aldre. Jeg har mange års børnesygepleje-erfaring dels som hjertebørn-sygeplejerske på Rigshospitalet og som astma- og allergisygeplejerske på Herlev Børne-og Ungeafdeling.

Senest har jeg arbejdet i sundhedsplejen på Vesterbro i København og i Furesø Kommune med både spæd- og småbørn og skolebørn.

Anette

Lægesekretær

Jeg er uddannet lægesekretær og har mange års erfaring fra  Gynækologisk-Obstetrisk Afdeling på Hillerød Hospital, hvor jeg også i en periode var afdelingsledelsessekretær.

Medicinstuderende Sørine

Studentermedhjælp

Jeg er medicinstuderende og i gang med mit 4. år på studiet. Jeg afsluttede min bachelor i sommeren 2023 og er nu i gang med min hospitalsuddannelse. I kan møde mig når jeg laver priktest, lungefunktionsmåling eller løbetest på jeres barn.